مرکز زیبایی دال > لیزر موهای زائد در اصفهان > مراقبت های بعد از لیزر چیست؟

لیزر یکی از موثرترین و بی خطر ترین روش ها برای از بین بردن دائمی مو های زائد می باشد که امروزه به یکی از پرطرفدارترین روش ها برای از بین بردن مو های زائد شده است. لیزر علاوه بر فواید دارای عوارضی هم می باشد که در این قسمت فواید و مضرات لیزر مو های زائد بدن و همینطور مراقبت های بعد از لیزر مو های زائد بدن را بیان می کنیم.

مراقبت های بعد از لیزر چیست؟

درست است که لیزر بهترین روش درمانی برای از بین بردن همیشگی موه ای زائد می باشد ولی باید توجه کرد که برخی اقدامات بعد از لیزر مو های زائد را انجام داد تا نتیجه مطلوب را از لیزر مو های زائد بدن دریافت کرد. در این بخش به مهم ترین مراقبت های بعد از لیزر اشاره خواهیم کرد.

استفاده از یخ بر روی ناحیه درمان، برای کاهش و تسکین درد می توانید کیسه یخ را روی محل لیزر قرار دهید این روش یکی از بهترین مراقبت های بعد از لیزر موی بدن برای کاهش درد بعد از لیزر می باشد.

استفاده از ژل آلوئه ورا، برخی از افراد پس از لیزر در ناحیه درمان پوستشان متورم و قرمز می شود که بعد از چند ساعت از بین می رود ولی خب گاهی ممکن است تاول یا پوسته هایی هم به وجود بیاید که خب می تولنید از مرطوب کننده هایی از جمله ژل آلوئه ورا برای تسکین آن استفاده کنید.

دوری از حرارت، حداکثر تا دو روز بعد از لیزر از حرارت دوری کنید و هرگز به سونا و اتاق بخار و دوش ّ گرم نروید.

اصلا به موهای خود دست نزنید برای لیزر فولیکول های مو نباید دست کاری شوند به همین دلیل در بین جلسات لیزر اصلا نباید به موهای زائد دست یزنید یعنی از کندن مو یا اپیلاسیون خودداری کنید.

حتما حتما تا اتمام همه ی جلسات لیزر از انجام از اپیلاسیون، کندن مو، ‌بلیچ یا کرم‌های رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی ناحیه درمان خودداری کنید و در صورت مشاهده ی تاول یا پوسته پوسته شدن پوست بر روی آن تیغ نکشید.
توجه کنید که حتما ناحیه هایی که تحت درمان بوده با لباس پوشیده باشد و قسمت هایی که پوشاندنشان با لباس ممکن نیست مثلا صورت حتما کرم ضد آفتاب استفاده کنید. کرم‌هایی با SPF بالای ۳۰ و ضد آب مناسب می باشد استفاده از کرم های مناسب و با نظر پزشک از مهم ترین مراقبت های بعد لیزر موهای زائد صورت می باشد.
تا چهار هفته بعد از لیزر نباید آفتاب گرفت یا سولاریوم کرد چرا که در سولاریوم از اشعه‌ی فرابنفش برای برنزه کردن استفاده می‌کنند.
نور خورشید و اشعه ی شولاریوم با تحریک تولید ملانین موجب پدیدار شدن لکه های تیره روی پوست خواهد شد پس این مراقبت را جدی بگیرید.
از محصولات پوستی تهاجمی استفاده نکنید مثلا کرم‌های سفید کننده و آلفا هیدروکسی اسید اصلا نباید استفاده کرد و تا موقعی که پوست به حالت طبیعی برگردد برای استفاده از این موارد باید صبر کرد.
پس از لیزر در صورت بوز هرگونه مشکل حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.
ناحیه تناسلی ممکن است که ملتهب باشد و با هر دست زدن شما دچار مواردی مانند سوزش یا خارش شود بنابراین توجه کنید که مراقبت های بعد از لیزر بیکینی را به طور کامل انجام دهید و در صورت مشاهده چنین حالتی بهتر است که سریعا پزشک را در مورد آن آگاه کنید.
اگر بعد از ۲۴ ساعت درد، تحریک، حساسیت و خارش پوست همچنان ادامه داشت باید حتما اب پزشک خود در میان بگذارید . مراقبت از پوست و فولیکول‌های مو برای آماده‌کردن بدن برای جلسات بعدی لیزر موهای زائد ضروری است. بیشتر متخصصان صنعت توصیه‌می‌کنند که بیماران هر ۴ تا ۸ هفته یک بار برای مراجعت‌های بعدی به متخصص مراجعه‌ کنید.
بعد از لیزر موهای زائد زیر بغل حتما لباس راحت بپوشید چرا که لباس تنگ موجب سایش پوست زیر بغل می شود و در طول لیزر تنخا موهای زائد زیر بغل را شیو کنید این دو مورد از مهم ترین مراقبت های بعد از لیزر زیر بغل می باشد.

مراقبت های بعد از لیزر چیست؟

درست است که لیزر بهترین روش درمانی برای از بین بردن همیشگی موه ای زائد می باشد ولی باید توجه کرد که برخی اقدامات بعد از لیزر مو های زائد را انجام داد تا نتیجه مطلوب را از لیزر مو های زائد بدن دریافت کرد. در این بخش به مهم ترین مراقبت های بعد از لیزر اشاره خواهیم کرد. 

**استفاده از یخ بر روی ناحیه درمان، برای کاهش و تسکین درد می توانید کیسه یخ را روی محل لیزر قرار دهید این روش یکی از بهترین مراقبت های بعد از لیزر موی بدن برای کاهش درد بعد از لیزر می باشد.

**استفاده از ژل آلوئه ورا، برخی از افراد پس از لیزر در ناحیه درمان پوستشان متورم و قرمز می شود که بعد از چند ساعت از بین می رود ولی خب گاهی ممکن است تاول یا پوسته هایی هم به وجود بیاید که خب می تولنید از مرطوب کننده هایی از جمله ژل آلوئه ورا برای تسکین آن استفاده کنید.

**دوری از حرارت، حداکثر تا دو روز بعد از لیزر از حرارت دوری کنید و هرگز به سونا و اتاق بخار و دوش ّ گرم نروید.

**اصلا به موهای خود دست نزنید برای لیزر فولیکول های مو نباید دست کاری شوند به همین دلیل در بین جلسات لیزر اصلا نباید به موهای زائد دست یزنید یعنی از کندن مو یا اپیلاسیون خودداری کنید.

**حتما حتما تا اتمام همه ی جلسات لیزر از انجام از اپیلاسیون، کندن مو، ‌بلیچ یا کرم‌های رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی ناحیه درمان خودداری کنید و در صورت مشاهده ی تاول یا پوسته پوسته شدن پوست بر روی آن تیغ نکشید.

**توجه کنید که حتما ناحیه هایی که تحت درمان بوده با لباس پوشیده باشد و قسمت هایی که پوشاندنشان با لباس ممکن نیست مثلا صورت حتما کرم ضد آفتاب استفاده کنید. کرم‌هایی با SPF بالای ۳۰ و ضد آب مناسب می باشد استفاده از کرم های مناسب و با نظر پزشک از مهم ترین مراقبت های بعد لیزر موهای زائد صورت می باشد.

**تا چهار هفته بعد از لیزر نباید آفتاب گرفت یا سولاریوم کرد چرا که در سولاریوم از اشعه‌ی فرابنفش برای برنزه کردن استفاده می‌کنند.

**نور خورشید و اشعه ی شولاریوم با تحریک تولید ملانین موجب پدیدار شدن لکه های تیره روی پوست خواهد شد پس این مراقبت را جدی بگیرید.

**از محصولات پوستی تهاجمی استفاده نکنید مثلا کرم‌های سفید کننده و آلفا هیدروکسی اسید اصلا نباید استفاده کرد و تا موقعی که پوست به حالت طبیعی برگردد برای استفاده از این موارد باید صبر کرد.
پس از لیزر در صورت بروز هرگونه مشکل حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.

**ناحیه تناسلی ممکن است که ملتهب باشد و با هر دست زدن شما دچار مواردی مانند سوزش یا خارش شود بنابراین توجه کنید که مراقبت های بعد از لیزر بیکینی را به طور کامل انجام دهید و در صورت مشاهده چنین حالتی بهتر است که سریعا پزشک را در مورد آن آگاه کنید.

**اگر بعد از ۲۴ ساعت درد، تحریک، حساسیت و خارش پوست همچنان ادامه داشت باید حتما اب پزشک خود در میان بگذارید . مراقبت از پوست و فولیکول‌های مو برای آماده‌کردن بدن برای جلسات بعدی لیزر موهای زائد ضروری است. بیشتر متخصصان صنعت توصیه‌می‌کنند که بیماران هر ۴ تا ۸ هفته یک بار برای مراجعت‌های بعدی به متخصص مراجعه‌ کنید.

**بعد از لیزر موهای زائد زیر بغل حتما لباس راحت بپوشید چرا که لباس تنگ موجب سایش پوست زیر بغل می شود و در طول لیزر تنخا موهای زائد زیر بغل را شیو کنید این دو مورد از مهم ترین مراقبت های بعد از لیزر زیر بغل می باشد.

فواید و مضرات لیزر موهای زائد بدن

فواید و مضرات لیزر موهای زائد بدن

 لیزر مو های زائد به دلیل از بین بردن دائمی مو های زائد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است ولی خب باید در نظر گرفت که همانند دیگر روش های زیبایی علاوه بر داشتن فواید دارای عوارضی هم می باشد که در این قسمت به برخی عوارض اشاره می کنیم.

عوارض لیزر موهای زائد کل بدن

بروز عوارض لیزر مو های زائد با دستگاه هایی که طول موج و زمان تابش بیشتری دارند، بیشتر می باشد
عوارض لیزر مو های زائد بدن در افرادی که پوست تیره دارند نسبت به دیگر افراد با پوست روشن بیشتر است.
التهاب، قرمزی، پوسته پوسته شدن از عوارض طبیعی لیزر هستند ولی شایع ترین آن تغییر رنگ پوست و ایجاد اسکار است.
لیزر مو های زائد با یک یا دو جلسه تمام نمی شود و نیاز به حداقل ۴ تا ۶ جلسه دارد.
انجام لیزر مو های زائد بدن نسبت به دیگر روش های از بین بردن مو های زائد گران تر است.

عوارض لیزر موهای زائد کل بدن

بروز عوارض لیزر مو های زائد با دستگاه هایی که طول موج و زمان تابش بیشتری دارند، بیشتر می باشد.
عوارض لیزر مو های زائد بدن در افرادی که پوست تیره دارند نسبت به دیگر افراد با پوست روشن بیشتر است.
التهاب، قرمزی، پوسته پوسته شدن از عوارض طبیعی لیزر هستند ولی شایع ترین آن تغییر رنگ پوست و ایجاد اسکار است.
لیزر مو های زائد با یک یا دو جلسه تمام نمی شود و نیاز به حداقل ۴ تا ۶ جلسه دارد.
انجام لیزر مو های زائد بدن نسبت به دیگر روش های از بین بردن مو های زائد گران تر است.

مزایای لیزر مو های زائد

مزایای لیزر مو های زائد


سریع بودن لیزر برای از بین مو های زائد و صرفه جویی در زمان از مزایای لیزر کل بدن می باشد.
لازم نیست مدت زمان زیادی در بیمارستان بستری شوید و چند ساعت بیشتر لازم نیست ( البته زمان با توجه به ناحیه درمان مشخص می شود).
در مقایسه با دیگر روش های دفع مو های زائد روشی موثر و بدون درد می باشد.
از بین بردن دائمی مو های زائد بدن و حاصل شدن نتیجه در همان زمان قابل مشاهده است که مهم ترین فواید لیزر بدن می باشد.
در روش لیزر پوست بدن درگیر نخواهد شد .
این روش را برای دفع مو های زائد بدن تایید می کند.FAD
لیزر را می توان برای از بین بردن مو های زائد تمام نقاط بدن استفاده کرد و هیچ محدودیتی ندارد.


نکته مهم و قابل توجه این است که انجام لیزر برای همه امکان پذیر نیست و دارای محدودیت هایی می باشد مثلا افرادی که بیماری پوستی، دیابت، بیماری عفونی، افراد زیر ۱۷ سال، زنان باردار و .... دیگر بیماری هایی از این قبیل نمی توانند لیزر مو های زائد را انجام دهند. عوارض لیزر مو های زائد برای بارداری و عوارض لیزر مو های زائد اندام تناسلی و مواردی که ذکر شد ممکن است نسبت به دیگر شرایط و لیزر های مو های زائد بیشتر و حساس تر باشد.